У ИО Бачевци у периоду од 7. до 10. октобра 2019. године у оквиру Дечије недеље, организоване су различите активности у којима су учествовали сви ученици од 1. до 4. разреда са својим учитељицама.

ПОНЕДЕЉАК – 7. 11. 2019. године – ПРИРЕДБА

Одржана је приредба „Добродошлица првацима“. Учествовали су сви ученици од 2. до 4. разреда. Пригодним рецитацијама и песмама у хору пожелели смо добродошлицу првацима. По завршетку приредбе ученици су наставили са игром.

УТОРАК – 8. 10. 2019. године – МАСКЕНБАЛ

Ученици од 1. до 4. разреда израдили су занимљиве маске од лишћа и јесењих плодова. Сви ученици су добили дипломе за учешће, а одабрани су и ученици са најбољим маскама, који су заузели прво, друго и треће место.

СРЕДА – 9. 10. 2019. године – СПОРТСКИ ДАН

Спортски дан је почео шетњом до реке Дрине. Ученици су уживали бацајући каменчиће у воду и правећи „жабице“. Наставник физиког васпитања их је упознао са флором и фауном тог места, разговарали смо и о очувању вода. Након тога, организовали смо такмичење провлачења испод конопца.

ЧЕТВРТАК – 10. 10. 2019. године – БАКИН ДАН

Ученици су рецитовали песмице о бакама. Представили своје баке и сви заједно им указали поштовање и захвалност што су одвојиле мало времена за дружење са нама. Баке су припремиле омиљене колаче својих унучића и лепо смо провели време уз разговор.

ПЕТАК – 11. 10. 2019. године – ЦРТАЊЕ КРЕДАМА

Ученици су осликавали школско двориште кредама у боји. Имали су прилику да изразе своју креативност и стваралаштво.

Деца су уживала у „Дечијој недељи“ и показали велико интересовање и залагање у свакој организованој активности.